Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

Донцова Ольга, пользователь 1ua
Ольга Донцова
Тема: Загальна інформація про м. Ірпінь

У Приірпінні працює більше 20 промислових підприємств, понад 1500 – комерційних, майже 300 – торгівлі та побуту.

На території регіону є місце, з якого злітають у небо нові надпотужні літаки виробничого об’єднання ім. О.К. Антонова.

Місто й селища відомі своїми курортами. Сьогодні тут майже 30 оздоровчих закладів. Ві рпені розташовані Національний університет державної податкової служби України, де навчається 12 000 студентів, економічни коледж, 20 загальоосвітніх шкіл, 18 дошкільних закладів (детальніше дивіться Поїзди гудуть за Ірпінню… / уклад.: Ющенко О., Ющенко О. – Ірпінь, 2003. – 416 с.).

19 мая 2010

Донцова Ольга, пользователь 1ua
Ольга Донцова
Тема: Загальна інформація про м. Ірпінь

Приірпінський край – надзвичайно цікавий і самобутній своєю історією, природою, довкіллям. Адже недарма письменники України обрали саме Приірпіння притулком для своєї творчості; тут народилися і лягли на папір невмирущі твори кращих українських і зарубіжних поетів, прозаїків, композиторів.

Ірпінь – місто обласного значення, розташоване на території Київської області на відстані 27 кілометрів від столиці м. Києва і сполучене з ним автошляхами та залізницею. Загальна чисельність населення, що проживає на території населених пунктів, підпорядкованих Ірпінській міськраді (Буча , Ворзель, Госомель, Коцюбинське), складає 97 тис. чол. З них в самому Ірпені мешкає близько 39 тис.

http://1ua.com.ua/sm...>

19 мая 2010


1


  Закрыть  
  Закрыть